Currently the posts are filtered by: 2011-01-01
Reset this filter to see all posts.

Category: Javinto
Date: 2011-01-11 10:06

Kantoorruimte voor collegazelfstandigen

Per 1 februari zijn wij intern verhuisd naar onze nieuwe ruimte op Timorplein 30 te Amsterdam.

Daar is nog plaats voor zeker drie collegazelfstandigen die graag een bureau willen bemannen op één van de leukste locaties van Amsterdam.

Het Timorplein is een volledig gemoderniseerd bedrijfsverzamelgebouw in de prachtige oude ambachtsschool. Op de begane grond zit grand-café en bioscoop Studio-K. Er is een gratis fietsenstalling en op de gang tref je diverse creatieve bedrijfjes aan. Wij maken gebruik van een gezamenlijke keuken.

Onze kantoorruimte (totaal 90m2) is nog eens voorzien van een eigen vergader- annex lunchkamer.

Wij zullen met ongeveer 5 mensen in één ruimte zitten. Genoeg plaats voor gezelligheid, maar niet voor schreeuwerige werkzaamheden.

De huur is 285,- excl BTW per maand inclusief voorzieningen zoals gebruik van keuken en een glasvezelverbinding, opzegtermijn 3 maanden.

Klik hier voor een foto van het pand.

Met vriendelijke groet,

Rolf
Linda
Jan

Category: Javascript
Date: 2011-01-05 23:35

Fix jQuery .replaceWith() method to perform in IE8

This article applies to jQuery 1.4.4

The jQuery .replaceWith() method replaces a DOM-element and all of its children by another DOM-element. This function is ideal for use in Ajax applications.

The .replaceWith() method however internally uses the jQuery .remove() method which in Internet Explorer can be dramatically slow. There is a tric however to improve this performance radically by emptying the DOM-element first before removing it. 

It enhanced my performance in IE at least 10 times!

Here's the line:

jQuery(selector).empty().replaceWith(newContent);