Kintetsu Travel Europe

Website voor speciale reizen naar Japan door de grootste Japanse reisorganisatie.

Kintetsu Travel Europe

Kintetsu Travel Europe is onderdeel van Kintetsu International, de grootste Japanse reisorganisatie en eigenaar van o.a. de snelle Shinkansen hogesnelheidstreinen. Kintetsu Travel Europe biedt speciale reizen aan naar Japan voor europeanen, met name in de Benelux. Daarnaast organiseert ze de reizen voor Japanners die naar Europa komen, meestal business-to-business.

De reizen kunnen gelijk geboekt worden. Bij de start van deze site gaat het dan om de Tokyo Marathon en de Japan Rail Pass.

Techniek

De site is gebouwd in Refinery CMS, een lightweight Content Management System gebaseerd op Ruby On Rails waarbij Ruby heel toepasselijk een populaire Japanse programmeertaal is.

De site bevat twee complexere formulieren waarbij de aanvrager een onbeperkt aantal medereizigers kan toevoegen zonder dat hier van tevoren formulierruimte voor is gereserveerd. De klant kan via een instellingen scherm zelf de meeste parameters van het formulier beïnvloeden.

De back-end beschikt over een overzicht van alle aanvragen. Bevestigingen worden per mail zowel naar aanvrager als naar Kintetsu gestuurd.

De site is initieel alleen in het engels opgezet. Refinery biedt echter de mogelijkheid deze relatief eenvoudig meertalig aan te bieden.

Dank

Met dank aan Netklaar, Jips Company en Hippo Software.

Tokyo Marathon

Onbeperkt medereizigers toevoegen

PORTFOLIO